2010. május havi archívum

Hibás játékok megsemmisítése

2010. május 31. hétfő

Mivel sok használt játékot vásárolok sajnos ritkán előfordul, hogy olyan példányba szaladok bele, ami nem működik. Vicces módon a legtöbb esetben nem azon a játékoknál jelentkezik ez a probléma, amik annyira karcosak, hogy az ember rosszul lesz tőle amikor meglátja a lemezt, hanem mint ahogy a bélgázoknál is, a sunyi, lapos veszélyesebb. :) Ezért van az, hogy általában minden játékot kipróbálok mikor megérkezik és ami nem működik azt kíméletlenül megsemmisítem. (tovább…)

A legjobb játék: Wander to Kyozou

2010. május 26. szerda

Sikerült megszereznem végre a kedvenc játékom eredeti japán kiadását, a címe Wander to Kyozou. Nem ismerős? Na akkor jöjjön egy kép a kézikönyv borítójáról segítségként.

(tovább…)

Star Wars játékok

2010. május 4. kedd

Gyerekkoromban imádtam a Star Wars-t de aztán kinőttem belőle. Ettől függetlenül a második trilógiát is megnéztem amikor a moziban ment és jól szórakoztam rajta, persze az első varázsát már nem tudta nálam sem megközelíteni. Star Wars játékokkal nem szoktam játszani, talán egyet játszottam végig, azt is jó néhány évvel ezelőtt még PC-n, a Jedi Outcast 2. című FPS-t, amire egy remek játékként emlékezem. Ennek ellenére folyamatosan hozok be a gyűjteménybe Star Wars játékokat, mert ezek általában minőségi darabok, bár aztán általában el is csábulok és eladom őket. :)

(tovább…)