2010. március havi archívum

Alan Moore gyűjteményem III.

2010. március 30. kedd

Most jöjjön két gyűjteményes kötet Alan Moore viszonylag korai időszakából. Ezek a történetek Angliában a 2000AD magazinban jelentek meg eredetileg.

Az első kötet a Complete Ballad of Halo Jones HC.

(tovább…)

Ezt olvasom most

2010. március 24. szerda

A változatosság kedvéért az Alan Moore gyűjtemény bemutatásának folytatása helyett megmutatok most két érdekes képregény kötetet azok közül amiket éppen olvasok.

Mostanában eléggé rákattantam a Top Cow legismertebb antihősére a Darkness-re, így az első bemutatásra kerülő könyv a Darkness Compendium Edition tpb, ami nem túl vékony a maga 1248 oldalával.

(tovább…)

Alan Moore gyűjteményem II.

2010. március 22. hétfő

Akkor most következzen Moore másik legismertebb műve a V for Vendetta.

(tovább…)

Alan Moore gyűjteményem I.

2010. március 17. szerda

Úgy gondoltam, hogy a gyűjteményem bemutatását egy olyan szerzővel kezdem, akit általában minden idők legjobb képregényírójaként tartanak számon. Alan Moore neve minden képregényolvasó számára ismerősen csenghet különösen mióta a főművét a Watchmen-t kiadták magyarul illetve egy igen jól sikerült filmben is feldolgozták. Nos ne ijedjetek meg, nem fogom itt leközölni a mester életrajzát, hanem bemutatom nektek, hogy mely művei vannak benne a gyűjteményemben. Ezt több részre osztva fogom megtenni, mivel jó sok képregényem van tőle. Akkor elsőként kezdjük a fent már említett főművével.

(tovább…)

Bevezető

2010. március 13. szombat


A comicsinvest színesítésére, izgalmasabbá tételére hozzuk most létre ezt a blogot, ami a tervek szerint rendszeresen fog frissülni és inkább a látványra fog koncentrálni mint a szövegekre. Terveim szerint bemutatásra kerülnek a gyűjteményem érdekesebb darabjai, legyenek azok képregények, videó játékok, DVD-k, könyvek, de akár még kártyák vagy figurák is, tehát szinte minden ami a pop kultúrával kapcsolatos lehet. Emellett ezekben a témákban lesznek ismertetők, kritikák amik megírásában segítségemre lesznek néhányan. Szeretném ha minél többen kommentálnátok a bejegyzéseket, hogy lássuk érdemes foglalkoznunk ezzel a bloggal.